Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفر به شهر‌های تاریخی همیشه برای مسافران جذاب است چرا که ما با سفر به شهر‌هایی مانند شیراز، یزد و یا اصفهان با فرهنگ و تاریخ کشورمان در گذشته‌های دور بیشتر آشنا می‌شویم و بنا‌های قدیمی را از نزدیک مشاهده می‌کنیم. تجریه سفری ارزان با قطار‌های کوپه ای!


به گزارش خبرگزاری دانشجو، برای سفر به شهر‌های تاریخی و جذاب راه‌های بی شماری پیش روی ما هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
یکی از این راه‌ها سفر با قطار است.
سفر با قطار‌های کوپه‌ای یکی از ارزان‌ترین و به صرفه‌ترین راه‌ها برای رسیدن به مقصد است. همچنین شما می‌توانید با خرید بلیط قطار علاوه بر صرفه جویی در هزینه‌های خود مقصد دومی را برای سفر در نظر بگیرید تا بتوانید از تعطیلاتی که برای مسافرت خود در نظر گرفته اید نهایت استفاده را ببرید و از دو شهر جذاب بازدید کنید.
سفر به شیراز شهر حافظ و سعدی
شیراز یکی از جذاب‌ترین مقاصد گردشگری برای تحقیق و گردش در دل تاریخ ایران است. این شهر تاریخی همیشه میزبان مسافران زیادی است که برای بازدید از تخت جمشید و پاسارگاد خود را به شیراز می‌رسانند تا بتوانند بنا‌های باقی مانده از دوران هخامنشیان را از نزدیک ببینند.

برای سفر به این شهر جذاب کافی است تا، با خرید بلیط قطار تهران شیراز خود را به شیراز برسانید. البته خرید بلیط تنها قدم برای داشت یک سفر آرام و دلنشین نیست چرا که انتخاب یک قطار خوب می‌تواند آرامش و امنیت سفر شما را تضمین کند.
قطار نور، بهترین قطار مسیر تهران شیراز
در حال حاضر قطار نور می‌تواند گزینه ایده آلی برای سفر به شهر تخت جمشید به حساب بیاید چرا که نه تنها قیمت بلیط ارزانی دارد، بلکه امکانات و خدمات قابل توجهی دارد که برای مسافران طول سفر را جذاب می‌کند.
قطار نور VIP لوکس‌ترین قطار تهران شیراز است. سفر با این قطار به مسافران این امکان را می‌دهند تا بدون دغذغه از مسیر لذت ببرند و بتوانند با آسودگی خاطر در طول مسیر استراحت کنند.
ارائه خدمات صوتی و تصویری برای تماشای فیلم، توزیع مجلات و روزنامه، توزیع پک غذایی، در این قطار از ویژگی‌های رفاهی آن به حساب می‌آید. همجنین مسافران می‌توانند در هنگام وعده‌های غذایی شام و یا ناهار با هماهنگی با مهمانداران واگن قطار از رستوران قطار غذای گرم سفارش دهند.
قطار سریر جدید‌ترین قطار شیراِز
قطار سریر یکی از جدید‌ترین قطار‌های مسیر تهران شیراز است که از دی ماه سال ۹۷ فعالیت خود را در حوزه خدمات حمل و نقل ریلی به مسافران آغاز کرده است.
قطار سریر به عنوان یک قطار درجه ۱ هر یک روز درمیان مسافران را به مقصد شیراز می‌رساند. این قطار از خدمات صوتی و تصویری مناسبی برخوردار است تا مسافران حین سفر سرگرم باشند. همچنین پذیرایی از مسافران در این قطار با پک‌های پذیرایی و توزیع آب معدنی رایگان انجام می‌شود.
سفر به یزد اولین شهر خشتی دنیا
اگر برای سفر‌های خود زمان کافی دارید پس زمان را از دست ندهید و سعی کنید مقصد دیگری را هم برای گشت و گذار انتخاب کنید.
شهر زیبای یزد یکی از شگفت انگیز‌ترین شهر‌های ایران به حساب می‌آید. این شهر سنتی با جاذبه‌های تاریخی و گردشگری فراوانی رو به رو است که باعث شده مسافران زیادی را برای بازدید به این شهر قدیمی بکشاند.

یکی از جذاب‌ترین و هیجان انگیز‌ترین مکان‌های دیدنی شهر یزد، آتشکده مخصوص زرتشتیان به حساب می‌آید. این آتشکده قدمتی ۱۵۰۰ ساله دارد و از سال ۴۷۰ میلادی تا کنون روشن مانده است. ورود به این ابینه تاریخی برای افرادی که مشتاق به بازدید از این بنا هستند آزاد است و به همین دلیل این آتشکده هیچ گاه خالی از جمعیت نمی‌شود.
یکی دیگر از جذاب‌ترین بنا‌های تاریخی یزد موزه آب و قتات‌هایی است که در حال حاضر به عنوان جاذبه گردشگری از آن بازدید می‌شود و بهانه مناسبی را برای سفر به این شهر خشتی به مسافران می‌دهد.
برای سفر به شهر یزد راه سختی پیش رو نداریم! کافی است در ابتدا بهترین قطار یزد را بشناسیم و پس از آن برای خرید بلیط قطار تهران یزد اقدامات لازم را انجام دهیم. اما نکته قابل توجه این است که بهترین قطار تهران یزد برای سفری بی دغدغه کدام است؟
قطار غزال، بهترین قطار مسیر تهران یزد
یکی از بهترین و با امکانات‌ترین قطار‌هایی که در مسیر ریلی تهران یزد آماده ارائه خدمات حمل و نقلی به مسافران هستند، قطار غزال نام دارد. این قطار با وجود امکاناتو خدمات قابل توجهی که دارد به عنوان یکی از جذاب‌ترین قطار‌های تهران یزد در بین مسافران معروف است.

اگر شما می‌خواهید هزینه مناسبی برای خرید بلیط پرداخت کنید و بهترین سفر ریلی خود را تجریه کنید پیشنهاد می‌کنم از این قطار برای سفر خود استفاده کنید تا رنگ تازه تری از سفر با قطار را ببینید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سفر شیراز قطار کوپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۰۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه توقیف شد!

درحالی حدود یک هفته از رسانه‌ای شدن توقف قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه می‌گذرد که خبر می‌رسد لکوموتیو این قطار توسط شرکت راه‌آهن بازداشت شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اول اردیبهشت (شنبه هفته گذشته) اداره راه‌آهن افغانستان اعلام کرد 1100 سنگ معدنی از طریق راه‌آهن «روزنک» و از مسیر ریلی ایران به ترکیه صادر شده است.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده، این محموله صادراتی شامل سنگ معدنی «تالک» بود که به شهر «مرسین» ترکیه صادر شد. در همین راستا مراسم افتتاحیه در ایستگاه راه‌آهن روزنک برگزار شد که در آن علاوه بر رئیس راه‌آهن هرات، رئیس اطلاعات و فرهنگ، رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و بسیاری از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی نیز اشتراک داشتند.

درپی این اتفاق، خبر آمد که اولین قطار ترانزیتی حاوی بار 1100 متریک تن سنگ معدنی از افغانستان به مقصد ترکیه در ایستگاه راه‌آهن روزنک در ایران متوقف و اجازه عبور به آن داده نشد.

این در حالی بود که 2 روز بعد (سوم اردیبهشت) راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام‌کرد: خبر توقف قطار ترانزیتی افغانستان به مقصد ترکیه در ایران کذب است و اساسا هیچ قطار تجاری از سمت افغانستان وارد محدوده ریلی جمهوری اسلامی ایران نشده است. طبق روال مرسوم عبور بارهای ترانزیتی از کشورهای مختلف، ابتدا تشریفات قانونی و هماهنگی لازم و اخذ مجوز برای عبور بار از کشورهای میانی مسیر انجام شده و سپس نسبت به اعزام قطار اقدام می‌شود. این در حالی است که برای عبور قطار ذکر شده از افغانستان به ترکیه از مسیر ایران، هماهنگی مربوطه و در نهایت صدور مجوز راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام نشده است.

یک روز بعد از اطلاعیه راه‌آهن یعنی چهارم اردیبهشت جواد طاهرافشار معاون حمل‌ونقل کنسرسیوم توسعه ریلی به‌عنوان متولی راه‌اندازی قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه در گفت‌وگویی گفت:‌ بار در حال حاضر در خاک ایران متوقف شده‌ و اعلام اینکه بار وارد خاک ایران نشده درست نیست.

*راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه مجوز ندارد

در ادامه مرتضی جعفری، معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن در خصوص اخبار منتشر شده پیرامون اعزام قطار ترانزیتی از مبدأ افغانستان به ترکیه اظهار کرد: پیرو بازدید انجام شده سال گذشته توسط تیم عالی فنی راه آهن جمهوری اسلامی ایران شامل معاون فنی و زیربنایی و مدیران کل حوزه‌های مختلف سیر و حرکت، ایمنی و فنی و زیربنایی، از محور ریلی افغانستان حد فاصل "شمتیغ" تا "روزنک" و مذاکرات به عمل آمده در جلسه برگزار شده در وزارت راه و شهرسازی با حضور سفیر  ایران در افغانستان، بر لزوم رفع نواقص و مشکلات ایجاد شده برای خط جهت حمل محمولات تجاری تأکید و مقرر شد انجام اصلاحات فنی و رفع نواقص و کاستی‌های موجود حدفاصل مرز شمتیغ تا ایستگاه روزنک، با هدف ارتقای سطح ایمنی مورد نیاز از وضعیت عملیاتی به شرایط استاندارد فنی، به منظور امکان سیر قطارهای تجاری صورت پذیرد.

وی ادامه داد: در این راستا مقرر شد کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان که از سوی سفیر ایران در این کشور معرفی شده نسبت به انجام اصلاحات مورد نیاز و بهره‌برداری محور مذکور با نظارت عالیه وزارت راه و شهرسازی (راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران) اقدام کند. در این راستا طی یک سال گذشته با مساعدت راه آهن 16 قطار عملیات جهت تسهیل انتقال ادوات ریلی به منظور تسریع عملیات اجرایی احداث قطعه چهارم محور ریلی خواف-هرات صورت پذیرفته است.

وی افزود: بر اساس توافقات صورت گرفته کنسرسیوم فوق‌الذکر متعهد شده به سرعت نواقص را رفع کرده و پس از ارتقای خط مبتنی بر استانداردهای ریلی، به راه‌آهن منعکس شد تا پس از بازدید از اقدامات انجام شده، امکان سیر ایمن قطار به تایید کارشناسان فنی برسد.

معاون بازرگانی و بهره برداری راه‌آهن بیان کرد: علیرغم دستور مساعدت حداکثری از سوی مدیرعامل و پشتیبانی راه آهن  جهت ارسال ادوات ریلی و پیگیری‌های مکرر از سوی راه‌آهن با عبور هر قطار عملیات، کنسرسیوم مذکور در روزهای اخیر از حسن نیت راه آهن سوء استفاده کرده و بدون هیچگونه هماهنگی و اخذ تأییدیه از راه آهن نسبت به بارگیری واگن‌ها و اعلام آن در رسانه‌ها جهت حمل محمولات تجاری ترانزیتی اقدام کرد که مورد پذیرش نبوده و به‌منزله نقض مقررات ریلی بین المللی و توافقات قبلی است.

جعفری با اشاره به لزوم حفظ جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مناسبات بین‌المللی گفت: باوجود عدم هماهنگی صورت‌گرفته، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی قطار مذکور انجام گرفته و راه اندازی رسمی مسیر تجاری مذکور پس از رفع نواقص و تأیید متخصصان فنی ریلی با هماهنگی راه‌آهن‌های دو کشور انجام خواهد شد.

کنسرسیوم: قطار ترانزیتی مجوز دارد

از سوی دیگر خبر می‌رسد که راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، لکوموتیو قطار مذکور را توقیف کرده است! جواد طاهرافشار معاون حمل‌ونقل کنسرسیوم توسعه ریلی در این‌باره به خبرنگار تسنیم می‌گوید: کنسرسیوم توسعه ریلی با دستور وزیر راه و شهرسازی برای توسعه ترانزیت ریلی با مشارکت بخش خصوصی تشکیل شده است.

وی با یادآوری این‌که 20 فروردین ماه امسال مجوزهای لازم برای ورود قطار ترانزیتی افغانستان از استانداری خراسان رضوی، مرزبانی و .. اخذ شد، افزود:‌ علاوه بر این ورود این قطار به کشور دستور معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی را دارد. ضمن این‌که ورود قطار ترانزیتی دستور نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در امور افغانستان را نیز دارد.

وی با بیان این‌که قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه پس از ورود به کشور در ایستگاه شمتیغ متوقف شد، تاکید کرد: ورود این قطار حتی با ناظرات گمرک خراسان رضوی نیز هماهنگ و تشریفات مربوطه انجام شده بود. ما صورتجلسه مرزبانی را هم برای ورود این قطار داریم.

وی همچنین از توقیف لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه خبر داد و گفت: متاسفانه کارکنان راه‌آهن در اقدامی عجیب لکوموتیو را از قطار جدا کرده و آنرا با خود بردند!

وی تاکید کرد:‌ یکی از مشکلات ما سفر وزیر راه و شهرسازی به پاکستان بود. فردا شنبه این موضوع را از وی پیگیری خواهیم کرد تا شاهد عبور اولین قطار ترانزیتی مذکور از خاک جمهوری اسلامی ایران و تداوم آن در راستای برنامه‌های توسعه‌ای دولت باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی مهیب قطار حامل بنزین در آمریکا (فیلم)
  • چگونه در قطار خوابی آسوده داشته باشیم؟
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران
  • تشریفات گمرکی برای ۱۰ واگن باری ارسال شده به مرز شمتیغ انجام نشده است
  • راه آهن: کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت ما سوءاستفاده کرد
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  • راه‌آهن:کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن‌نیت ما سوء استفاده کرد
  • لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه توقیف شد!
  • سکوت کایل اسنایدر درباره شکست سنگین و تاریخی شکست!